Planten kopen en verkopen

Ben je op zoek naar mooie planten voor in je tuin? Koop je liever niet in het tuincentrum, of wil je juist voorkomen dat oude tuinplanten in de kliko of milieustraat terechtkomen? Of wil je gewoon heel voordelig mooie en grote planten voor in je tuin? Dan kan je terecht op Marktplanten.nl

Waarom is Marktplanten.nl anders dan bijvoorbeeld Ebay, Marktplaats of Speurders?

In tegenstelling tot andere marktplaatsen en veilingsites, vind je bij Marktplanten.nl alleen maar (tuin)planten.

Bij andere marktplaatsen vind je vooral heel veel verschillende spullen en materialen. Het aanbod is enorm. Maar als je echt op zoek bent naar planten of tuinplanten, blijkt het aanbod ineens nog maar heel beperkt. Daarbij is het lastig om goed in te schatten in welke staat de planten verkeren en welke voorwaarden van toepassing zijn. Zo maakt het nogal uit of het gaat om een plant van 10 of 20kg, of een plant of boom van 200-300kg of meer. Een gewicht waar je toch best snel op zit, als het gaat om een uitgegraven kluit van een al oudere boom.

Hoe hoog en breed zijn planten? Grote kans dat er een langere tak is, waardoor de optie om deze te versturen als pakket niet meer mogelijk is.

Is de plant afkomstig van een tuinliefhebber, of iemand die zijn of haar planten graag zo snel mogelijk (koste wat kost) kwijt wil? Ook dit maakt behoorlijk uit, als jij graag mooie, maar ook gezonde en goede planten wilt voor in je tuin.

Planten kopen en zelf verkopen

Op Marktplanten.nl kan je als tuinliefhebber gratis advertenties plaatsen, zodat mensen uit de buurt deze planten kunnen overnemen. Bijvoorbeeld tegen een kleine prijs, of zelfs gratis! In elk geval is het uitgangspunt: jij blij omdat je de planten op een fijne manier kwijt kon en zij blij met de nieuwe planten voor hun tuin!

Plaats dus ook gratis advertenties om jouw planten te verkopen of gratis aan te bieden. Kijk zelf hoe snel jouw tuinplanten een nieuwe en goede eigenaar krijgen!

Ga jij ook zelf planten verkopen met Marktplanten.nl?

Zelf online planten verkopen en kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *