Er even lekker tussenuit: Ontspannen in een luxe bungalow!

De zomer is weer (bijna) voorbij. Toch is er ook later in het jaar zeker nog ruimte om lekker vakantie te vieren! Denk maar aan de herfstvakantie en kerstvakantie. Ideaal om door te brengen in een luxe bungalow op een leuk vakantiepark. ’s Avonds lekker tot rust komen in je bungalow of vakantiehuis en overdag er op uit met de kinderen, om de talloze faciliteiten op het park en de prachtige omgeving te verkennen. Op recreatiepark de Leistert in Limburg kan het allemaal!

Accommodatie

Op recreatiepark de Leistert zijn veel verschillende verblijfsmogelijkheden. Van kampeerplaatsen en eenvoudige cabins, tot luxe safaritenten en van knusse bungalow tot luxe boerderijwoning. Zelf verbleven we al eens in één van de prachtige boerderijwoningen op het park en genoten we van alle luxe en faciliteiten, evenals van de fijne buitenruimte. Wat ons betreft ook echt een aanrader als vakantiepark in kerstvakantie.

Faciliteiten op het park

Er is ontzettend veel te doen op de Leistert! Er zijn uitgebreide faciliteiten, zowel voor jong als oud. Hier een aantal waarvan we gebruik maakten:

Subtropisch zwembad: Warmte in de kou!

Buiten mag het dan koud zijn, maar binnen het subtropisch zwembad van het recreatiepark vind je tropische oase. Terwijl het buiten koud is, kun je genieten van het plezier en de ontspanning van een weelderig subtropisch zwembad, compleet met glijbanen, een Lazy river en bubbelbaden. Het is de perfecte gelegenheid om samen met je gezin te genieten van waterpret, zelfs tijdens de koude najaars- of winterdagen.

Bowlen en Culinair genieten

Daag je gezin uit voor een potje bowlen: Wie scoort de meeste punten? Bowlen is nog altijd een populaire vakantie activiteit, die alle leeftijden samenbrengt. Na het bowlen kan je culinair genieten in één van de restaurants op het park. Of je nu kiest voor een feestelijke brunch, een gezellig diner of gewoon een snelle hap, er is voor elk wat wils. Het eten is er goed en er is voldoende om te kiezen.

Indoor Speeljungle: Op avontuur!

Voor de jonge ontdekkingsreizigers biedt de indoor speeltuin een wereld van opwinding en avontuur. Lekker klimmen, klauteren en glijden in een veilige omgeving. Terwijl je kinderen zich vermaken, kun je genieten van een welverdiend moment van rust. Gewoon overdag! Als dat geen vakantie is…

De Leistert is een prachtig recreatiepark, met meer dan genoeg faciliteiten en voorzieningen. Vooral ook voor kinderen is er echt van alles te beleven. Niet voor niets profileert de Leistert zich ook als de nummer 1 kindercamping Nederland! Je zou er bijna niet eens tijd hebben om er op uit te gaan en te genieten van de mooie omgeving!

Wil jij ook even lekker bijkomen in een luxe bungalow op een prachtig park?

Er even lekker tussenuit: Ontspannen in een luxe bungalow!