Wil je graag meer bezoekers op jouw website?

Wij plaatsen links naar webshops en andere websites op onze partnerpagina’s en leverancierspagina’s. Zo wordt ook jouw webshop of website beter gevonden!

De links worden per rubriek gecategoriseerd. Naast de relevante websites die wij zelf verzamelen voor het overzicht, is het ook mogelijk om een link te laten plaatsen. Hiervoor rekenen wij een vast bedrag per aanmelding.

De aanmelding zal voor een periode van tenminste een jaar blijven staan op onze website. Daarna verloopt de aanmelding. Deze kan vervolgens worden verlengd of de website wordt verwijderd uit het overzicht.

 

Voor de volgende linkpagina’s accepteren wij aanmeldingen:

Webshop Overzicht (alle webshops)

Tuinwebsites en Partnersites (alle websites)

Tuin Leveranciers (tuingerelateerd)

Webshops voor de tuin (tuingerelateerd)

KleineTuinen.nl (alleen tuingerelateerd)*

 

 

Er geldt momenteel een tarief van 10,- per link (7,50 als aantoonbaar wordt teruggelinkt). Voor pagina’s aangemerkt met * geldt een vast tarief van 15,- per link.

 

 

* Alle bedragen zijn exclusief btw. Na aanmelding wordt de link geplaatst (indien goedgekeurd) en een bericht verstuurd met een link naar de plaatsing en tevens de factuur, die binnen 7 dagen dient te worden voldaan. De link zal tenminste 12 maanden actief blijven.