Wat zeggen klanten over ons?

Hieronder een aantal reacties en reviews van onze klanten,

op de verschillende Webwinkel Checks en diensten die we voor hen hebben uitgevoerd.

 

SEO check: Een grote hulp

SEO check. Een grote hulp, we zijn er direct aan begonnen om deze aan te passen met behulp van jullie aanwijzingen.

Sabine Braeckmans

Waardevolle tips die je zelf over het hoofd ziet

Wij hebben de Quick Check laten uitvoeren. Daar zijn waardevolle tips uitgekomen die je zelf over het hoofd ziet.

We zijn momenteel bezig de aanbevelingen toe te passen op de webshop. Deze Check is van zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding en een aanrader.

Jolanda van Heteren-Smit

Duidelijk en uitgebreid rapport, die ons echt verder helpt

We hebben de qualitycheck laten doen voor onze webshop. Er was ook net een aanbieding, dus dat kwam ook mooi uit.
Binnen twee dagen hebben we het rapport ontvangen, dus dat ging erg vlot.

We kregen een duidelijk en uitgebreid rapport van onze webshop, die ons echt verder helpt om de webshop te verbeteren.
Op ieder onderdeel wordt erg uitgebreid ingegaan en in duidelijke taal. Wanneer je een webshop runt, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer wat betreft aanpassingen en verbeteringen. Met de qualitycheck krijg je weer wat overzicht en kun je een goede todo list opstellen voor verbeterpunten.

We zijn zeer tevreden met deze dienst en raden het iedere webshophouder aan om hier ook gebruik van te maken. Er zijn altijd wel verbeterpunten die je over het hoofd ziet, maar toch het verschil kunnen maken voor je bezoekers.

Dennis

Een fijne rapportage met heldere actiepunten

Klantbeoordeling

Alles was erg duidelijk. Sommige dingen zijn wat lastig te veranderen aangezien dit een standaard template is van de software, maar andere dingen gaan we zeker verbeteren.

Ik vind het een fijne rapportage met heldere actiepunten. Dank daarvoor!

Ik kan het iedereen aanraden.

De check legde duidelijk de vinger op een aantal zere punten voor onze bezoekers

Na een aantal nuttige gratis adviezen van WebwinkelMeerwaarde hebben we een quality check voor onze website laten uitvoeren. We zijn er heel tevreden over.

De check legde duidelijk de vinger op een aantal zere punten die voor onze bezoekers heel belangrijk zijn. Waar mogelijk gaan we deze zo snel mogelijk proberen te verbeteren.

Martijn Dijksterhuis

Snel en compleet

Snelle en complete beoordeling.

Na overleg met onze eigen webbouwer hebben we besloten diverse zaken uit het rapport toe te gaan passen. Ben er zeer tevreden over!

Danny Neijssel

De check geeft een duidelijk beeld van zowel onze sterke punten, als de punten waar we nog mee aan de slag kunnen

Bedankt voor de uitgebreide Quality Check.

De check ziet er goed uit en geeft een duidelijk beeld van zowel onze sterke punten, als de punten waar we nog mee aan de slag kunnen.

De opmerkingen uit het actieplan nemen we zeker mee bij het verder ontwikkelen van de webshop.
Nu is de uitdaging om genoeg tijd te vinden om de verbeterpunten daadwerkelijk te realiseren. Met een aantal punten beginnen we in ieder geval meteen.

Het laten uitvoeren van de webwinkel check is een aanrader voor andere webwinkels en wij zullen in de toekomst zeker meer checks laten uitvoeren.

Zeer tevreden over de snelle werkwijze, de heldere aanpak en uitleg

We zijn zeer tevreden over de snelle werkwijze en de heldere aanpak en uitleg van webwinkelmeerwaarde.nl
Allereerst hebben we gebruik gemaakt van de gratis verbetertips, dit gaf ons voldoende aanleiding om de uitgebreidere betaalde variant te laten uitvoeren.

Veel van deze punten zijn of worden door ons aangepast en in een later stadium zullen we zeker overwegen om de meest uitgebreide qualitycheck te laten uitvoeren.
Een webwinkel is nooit af en derhalve een continue proces waarbij de beoordeling van externe experts soms zeer verhelderend kan werken.

Al met al dus zeer tevreden!

Bert Bouwland

Verrast door de snelle pragmatische aanpak

Ik heb een Quickcheck uit laten voeren door WebwinkelMeerwaarde.nl. Ik was verrast door de snelle pragmatische aanpak. De checklist die opgeleverd is, is een prima wijze om de logische aanbevelingen een voor een over te nemen. De tips heb ik zelf ter hand kunnen nemen en inmiddels de meeste tips geïmplementeerd. Kortom een tevreden klant.

Je hebt me wel weer aan het werk gezet

Beste Lieuwe,

Ben weer heel blij met de QualityCheck. Ben er ook druk mee bezig en ga de punten stap voor stap na.
Je hebt me wel aan het werk gezet hoor. Maar ik moet zeggen het werpt zijn vruchten af. Zit echt een stijgende lijn in de omzet.

Michelle Bekker

Verrassend hoe snel je zelf “blind” wordt voor mogelijke verbeterpunten

De ontvangen checklist is zeer duidelijk en overzichtelijk. Niet alleen door het bijgesloten actieplan maar ook door het vermelden van de reden voor bepaalde scores.

Veel aanbevelingen hebben wij inmiddels opgevolgd en een aantal wordt nog aan gewerkt. Verrassend hoe snel je zelf “blind” wordt voor mogelijke verbeterpunten.

Linda van Kasteren

Overzichtelijk en waardevolle tips

WebwinkelMeerwaarde heeft voor één van de webwinkels van mijn bedrijf een Quick Check uitgevoerd. De check is overzichtelijk gecategoriseerd en bevat waardevolle tips die ingaan op zowel gebruiksvriendelijkheid als de juridische correctheid van de webwinkel. Naast de check ontving ik een actieplan dat eenvoudig langsgelopen kan worden om de verbeterpunten van de check te realiseren.

Lennart Bregman

Het motiveerde ons om direct aan de slag te gaan

Zoals altijd waren we sceptisch. We hebben gebruik gemaakt van een speciale Webwinkel Tips aanbieding.

 

We kregen meer waar voor ons geld dan verwacht. Uiteraard vond ik herkenbare verbeterpunten terug in de check, de meerwaarde vond ik in de punten die niet bekend waren. Een duidelijke summary meldt in 1 oogopslag waar direct aan moet worden begonnen. De check heeft me laten zien dat de webshop voornamelijk is ontworpen zoals wij wilden, niet zoals een klant dat wil: mogelijkheden, overzicht en zelfs juridische verbeterpunten.

 

Het motiveerde ons om direct aan de slag te gaan. Ik kan de webwinkel check aan iedereen aanbevelen. Wanneer de verbeterpunten zijn toegepast zullen we zeker weer gebruik maken van een webwinkel check.

Cliffton van Mal

Super tevreden, echt waar voor je geld

Ik ben erg blij met de QuickCheck. Het is echt een check waar ik wat aan heb. Duidelijk vertaald waar verbeterpunten moeten worden toegepast en hoe actie te ondernemen. Helaas kan ik sommige punten niet realiseren ivm dat ik met een vaste template werk vanuit ccvshop. Maar verder vind ik hem top!

In de nabije toekomst zal ik zeker nog een keer de uitgebreide QualityCheck aanvragen.

Ben echt super tevreden. Echt waar voor je geld.

Michelle Bekker

Bedankt voor de handige Check

Klantbeoordeling

Bedankt voor de handige quickcheck! Ik ga binnenkort aan de slag met de genoemde punten.

Leny Verweij - Algra

Super!

Heel erg bedankt voor de quick check, het resultaat is echt iets waar ik wat mee kan.

Super !

Robbert Siddré

Hartelijk bedankt

 

Als eerste wil ik je hartelijk bedanken voor de Webwinkel Check. Ik zie veel punten waar ik zelf iets aan kan veranderen, dit ga ik langzaam ook een beetje aanpassen.
Verder zie ik ook een aantal dingen die ik zelf helaas niet kan, maar zal kijken of ik iemand kan vinden die mij daarbij kan helpen.

Bedankt voor de Webwinkel Check.

 

 

André Laros

 Laat ook een beoordeling achter