Nu een Gratis Backlink naar jouw Webshop! Wees er snel bij!

Ben jij ook druk bezig om jouw nieuwe of bestaande webshop beter gevonden te laten worden in de zoekmachines? Je wilt nu eenmaal graag meer bezoekers, toch?

Goede backlinks zijn heel waardevol! Het kan echter nog een hele klus zijn om goede websites te vinden die naar jouw webshop willen linken. Heel vaak, kost dit je ook nog eens een flink bedrag. Maar: de aanhouder wint!

Wij verwijzen gratis naar jouw webshop!

Waar komt mijn webshop op de site?

We plaatsen jouw link in het best passende webshop overzicht. Zie hier alle webshop categorie├źn.

Wat moet je daarvoor doen?

Plaats een link terug naar onze website (dit mag naar de homepage of bijvoorbeeld naar een van onze vele tips en artikelen) en mail ons een verzoek tot plaatsing van jouw webshop.

Ik wil mijn webshop aanmelden: hoe doe ik dat?

Stuur ons een email en meld jouw webshop aan!

Vermeld hierin je webshop, de voorkeurscategorie, je naam en de url van de pagina met de link terug (dit mag natuurlijk een ander domein van jou zijn). Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons met de bevestiging dat je link geplaatst is.

Kost dat echt niets?

Nee. Het kost niets! Jouw aanmelding is geldig voor een jaar en geheel kosteloos. Na een jaar zullen we contact met je opnemen en vragen of je de link wilt behouden. In dat geval rekenen we hiervoor een klein bedrag per jaar. We kunnen je link echter ook gewoon weer verwijderen, zodat je helemaal niets betaalt. Geheel vrijblijvend dus: je zit nergens aan vast! Meld je dus nu aan voor een gratis link naar jouw webshop, zodat meer bezoekers je weten te vinden!

Hoe lang loopt deze actie?

Scherp! Het gaat hier inderdaad om een tijdelijke actie. Je kunt je in elk geval nog tot eind deze maand gratis aanmelden voor een backlink op onze site. Wees er dus wel snel bij!