Meer bezoekers (en verkopen) door goede content!

Wij helpen webshops om meer bezoekers te krijgen en hun omzet te verhogen. We geven concrete tips om je webshop te verbeteren. Waar we ons voorheen volledig hebben gericht op het aanleveren van concrete actieplannen, ligt de focus inmiddels op content creatie en het trekken van meer bezoekers. Uiteraard wordt de content altijd geschreven op basis van de huidige SEO principes (zodat jouw webshop goed vindbaar is in de zoekmachines) en vanuit commercieel oogpunt (zodat je productteksten, blogs, etc. ook aanzetten tot een aankoop).

Je Productpagina’s of Categoriepagina’s onder handen laten nemen, zodat je pas echt goed gevonden wordt?

Wil je graag een goede homepage tekst, die zowel wervend en commercieel geschreven is, maar ook zorgt voor extra bezoekers in je webshop?

Zoek je iemand om regelmatig te bloggen en je bestaande blogartikelen na te lopen en te verbeteren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

We hebben verschillende goedbezochte eigen websites (zoals bijvoorbeeld de tuin website KleineTuinen.nl en Tuinmaand.nl) in het beheer en zijn ook in staat om nieuwe websites op te zetten voor branches en producten die momenteel nog niet vertegenwoordigd zijn. Daarbij is het uitgangspunt wel altijd om een website te creëren die waardevol en relevant is voor bezoekers.

Ook hebben we veel ervaring met het opzetten, aanpassen en uitbreiden van categoriepagina’s en productpagina’s van webwinkels.

Verder hebben we nog verschillende linkpagina’s in beheer, waarop ook jouw webshop gelinkt kan worden.

Bekijk hier ons overzicht van linkpagina’s en de mogelijkheden.